ΣΕΛΕΚΤΑ ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Αντιπροσωπείες – Εξαγωγές

Η ΣΕΛΕΚΤΑ ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ ιδρύθηκε το 1980 με βασικό της αντικείμενό, οι Αντιπροσωπείες, επικεντρώνοντας τις δραστηριότητές της κυρίως σε όλα τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα του Οικιακού Ιματισμού όπως κουρτίνες, υφάσματα επιπλώσεων, λευκά είδη, χαλιά κ.λ.π. Ακολουθώντας τις παγκόσμιες εξελίξεις στον χώρο αυτό σήμερα, εκτός των γνωστών Ευρωπαϊκών εργοστασίων και Οίκων που αντιπροσωπεύει, η Εταιρεία  διεύρυνε τις δραστηριότητές της αντιπροσωπεύοντας πλέον και εργοστάσια και εταιρείες τρίτων χωρών όπως Τουρκίας , Ινδίας , Πακιστάν , Κίνας κ.λ.π.  από όπου οι Έλληνες εισαγωγείς μπορούν να βρουν πλέον πολύ καλά προϊόντα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Στην κατηγορία Επώνυμα Είδη αναφέρονται κάποια πολύ γνωστοί διεθνώς Οίκοι, με τους οποίους η ΣΕΛΕΚΤΑ συνεργάζεται ή είχε συνεργαστεί κατά το παρελθόν .

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία προχώρησε και στην συνεργασία με μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού που διαχειρίζονται παγκοσμίως γνωστά ονόματα ( Brand Names ) προκειμένου Έλληνες παραγωγοί και εισαγωγείς να έχουν δικαίωμα χρήσης των ονομάτων αυτών στα διάφορα είδη οικιακού ιματισμού που παράγουν. Με την νομική υποστήριξη εξειδικευμένων συμβούλων στο αντικείμενο αυτό η εταιρεία, έχει ήδη εδραιώσει επιτυχώς πολλές τέτοιες συνεργασίες.

Η ΣΕΛΕΚΤΑ ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ Α.Ε. επιδιώκει πάντοτε να προσφέρει στον πελάτη της τα κατάλληλα προϊόντα από αξιόπιστους και φερέγγυους προμηθευτές , εξασφαλίζοντας άριστες συνθήκες μακρόχρονης επιτυχούς εμπορικής συνεργασίας.

Οι βασικές αρχές της εταιρείας είναι :